Eipä elämä poikkea mitenkään entisestä "lutakon" toisella puolella. Tänään tehtiin amerikkalaisia pannareita aamiaiseksi, katottiin telkkaria, vaelleltiin päämäärättömästi kaupungilla ja käytiin syömässä myöhänen sushi-lounas. Sushi-ravintola valikoima on kylläkin paljon laajempi kuin Helsingissä. Myös isoja kukkakauppoja löyty keskusta-alueella monia ja saatiin ostettua orkidea-multaa ja kukkaruukut ja vielä pari sisustustyynyä Åhlensin alennusmyynnistä. Kotiin tultua vaihdettiin orkideoihin uudet mullat ja ruukut, käytiin ruokakaupassa, tiskattiin, vaihdettiin lakanat ja imuroitiin. Eka siivouspäivä tässä kämpässä eikä poikennut mitenkään totutusta vaikka neliöitä on puolta vähemmän.

Tutustuttiin myös apteekin ibuprofeenivalikoimaan kun Jaakkossa alkoi ilmetä flunssan oireita. Huomenna olisi ollut tarkotus lähteä käyskentelemään Moderna museettiin, mutta se saa nyt jäädä. Onpahan paremmin aikaa katella koulujuttuja ens viikkoa varten ja pestä pyykkiä sun muuta.

Tänään en joutunut tai päässyt käyttämään ruotsia muuten kun kaupan kassalla ja englantia hississä, maanantaina taas sitten ruotsinkielinen luento. Aion optimoida todella keskelle ja eturiviin jos se helpottaisi ymmärtämistä, mutta toisaalta siinä kasvaa riski joutua spontaaneiden kysymysten kohteeksi. Se on vaan kestettävä.

Sanokaa joku jotain tän blogin ulkoasusta. Mä olen taas eilen ja tänään näppäillyt noiden värejen kanssa yhteensä varmasti toista tuntia :) Huomaako kukaan?