Onpahan tullut pidettyä taukoa tästä kirjottamisesta. On ollu kiire kun tenttiviikot alkaa maanantaina ja nyt on kursittu kasaan erilaisia ryhmätöitä sun muita. Yllättävän vähän on ollut ongelmia, mutta kiirettä on silti pitänyt. Siinä ohessa on pistetty kämppä asuttavaan kuntoon, purettu viimiset laatikot ja selvitelty sähköjohtosykkyrät. Miten nykyään on niin paljon kaapeleita mitä pitää vetää ympäri asuntoa? Onneks on pieni asunto.

Täällä on syksy tullut, Jaakko aamulla huomas että pitäis olla kaulahuivi jo kaulassa ja ite haaveilen pitkistä kalsareista. Eipä täällä tosiaan ihmeempiä oo tapahtunut, kun noiden koulutöiden sisällöt ei kyllä ketään kiinnosta. Tänään illalla kokonnutaan ton mun monikulttuurisen seminaariryhmän kanssa kirjottamaan 3-5 sivua Tukholman kaupunkisuunnittelusta. Se voi olla kyllä ihan mielenkiintosta.. Sympaattisen olosia tyyppejä ne on kyllä kaikki, mikä on tässä apinalaumassa aika uskomaton sattuma. Jaakon ryhmälle en välttämättä ennusta yhtä hyvää tulevaisuutta tähän astisten kokemusten pohjalta.

Eilen tutustuin Kistan lähiökirjastoon kun en jaksanut lähteä kampukselle asti lukemaan. Oli kyllä todella pieni ja sympaattinen paikka. Henkilökunta oli aika vanhat täti ja setä, jotka kärräs kirjoja ympäri kirjastoa ja autto kahviautomaatin käytössä ja muut asiakkaat pappa, joka luki sanomalehteä ja teinipariskunta, jotka istuskeli lastenosaston nurkassa lämmittelemässä. Sellasta, kotosa tunnelma.

Lisää seuraa kun täällä seuraavan kerran tapahtuu jotain mainitsemisen arvosta.