Posti toi meille pari päivää sitten nuo mystiset yhteiskuntaansulauttamisnumerot, joilla pitäisi aueta ovet melkeen joka paikkaan. Henkilönumeroita ei saada koska ollaan täällä alle vuosi, mutta noiden pitäisi olla melkein yhtä hyviä. Pankkitilit saatiinkin heti avattua, mutta kännykkäliittymien kanssa tuli enemmän ongelmia. Että prepaidit olisi voinut muuttaa oikeiksi littymiksi olisi pitänyt olla luottokelpoinen eli olla tuloja Ruotsissa. Huomenna täytyy kiikuttaa palkkakuitteja liikkeeseen, mistä ne faksataan eteen päin johonkin, missä arvioidaan onko meillä riittävästi rahaa kännykkäliittymään. Tällaista.

Huomenna mennään katsomaan potentiaalista vuokrakämppää. Asuntotoimistosta luvattiin että voidaan irtisanoa meidän vuokrasopimus jo tämän kuun lopusta, mikä oli positiivinen yllätys. Tänään muuten tuotiin kaksi lukulamppua ja luvattiin myös kaksi tuolia, mutta ei ole näkynyt. Hyllyt ja sängyt antavat odottaa itseään. Olisi kiva päästä sellaseen kämppään jossa pystyisi asettumaan taloksi ja purkamaan loput laatikot.

Tänään oltiin Swedish society -kurssilaisten kanssa ilta Skanssenissa ja päästiin vasta äsken kotiin. Oli monella tavalla kivaa ja myös tosi typerää. Siitä enemmän juttua ja kuviakin huomenissa. Nyt iltapalaa ja nukkumaan...