Tulin just tuolta Tukholman sydämmestä missä on kierrelty Swedish culture -ryhmän kanssa. Tänään oltiin tosin liikkeellä vähän pienemmällä porukalla, mikä oli jees. Kävely sinänsä oli aika välipalli mutta oli ihan hauska nähä tuttuja naamoja. Mun ryhmässä, missä on tarkotus kirjottaa esseitä tästä eteenpäin, on yks ranskalainen tyttö, kaks saksalaista poikaa ja joku kai espanialainen kaveri. Ihan ok tyyppejä.

Siinä samassa ekskursioryhmässä on myös mulle entuudestaan tuttu Emiliano, jolta kaikki meiän osaston vaihtarit sai viime kesänä maililla yhteenvedon sen lomasuunnitelmista ja aikatauluista. Kaveri hakeutuu määrätietosesti mun seuraan edelleen, koska menin kysymään siltä jotain siellä Skansenilla. Ja onnekas sattuma on, että se asuu täällä samassa paikassa kun me niin saan sen kanssa viettää aikaa metrossakin vielä. Mutta ettei mitään epäselvyyttä synny, niin sillä on Italiassa tyttöystävä, ja ne on asuu siellä yhessä. Siis viikolla, viikonloppuisin se tietysti asuu äitinsä luona.

Jeps. Huomenna on ne bileet kaupungintalolla ja perjantaina joku kokous meiän osaston vaihtareille. Oletan että Emiliano osallistuu molempiin. Silti ihan kiva että on ohjelmaa.