Eli eiköhän tää blogi ole sammaloitunut jo tarpeeks kauan täällä yksinänsä.

Ollaan vielä hengissä ja kotoiseen Kistaan palailtiin reilu viikko sitten Suomesta, jossa vietettiin joulua ja vuodenvaihdetta. Melkeen kolme viikkoa kulu kyllä yllättävän nopeasti ja monelle suunnitellulle jutulle ei riittänyt aikaa, mutta oli silti kiva tavata kavereita ja sukulaisia pitkästä aikaa. Äitikin kävi vielä tarkistamassa meidän asumisolot ja pääsin itekin vielä paljon syvemmälle Tukholman sisustusliike-skeneen kun yhessä kierreltiin.

Viikko sitten jäätiin jaakon kanssa kahestaan tänne. Nyt on pidetty ihanaa löhölomaa ja tehty sellasia juttuja joille ei oikeen lukukauden aikana riitä aikaa, eli lähinnä nukuttu pitkään ja kokeiltu uusia ruokia... Eilen sitten nostettiin joululahjaksi saatu kalenteri seinälle ja ruvettiin muistelemaan mikä viikonpäivä on. Ja on me myös löydetty uusi harrastus, eli lautapelit. Me on ostettu kaksi peliä tänne ja molemmat toimii erittäin hyvin kaksinpelinä. Tähän mennessä palaaminen on ollut tasaväkistä, vaikka itse otankin yleensä moraalisen voiton.

Mutta on me myös tehty ihan järkeviäkin juttuja. Lähinnä haettu kesätöitä ja ostettu lennot ja hotelli Istanbuliin pääsiäislomaksi, joka on tänä vuonna ruhtinaalliset 10 päivää. Käytiin myös kattomassa Nationalmuseumissa pohjoismaisia maisemamaalauksia.

Eipä tässä kummempia. Koitan pistää tulevaisuudessa kuulumisia vähän tiheämpään tahtiin...