Nyt ei ole siis kyse tästä päivästä vaan eilisestä, mutta eilen ei jaksanu kirjottaa.

Oltiin siis keskiviikkona siellä kaupungintalolla pyörimässä ja kun jonotettiin ruokaa väärässä päässä jonoa niin saatiin lähinnä nakkeja, mutta ne oli hyviä ja niitä oli riittävästi. Viiniä saatiin myös pari lasia. Sieltä jatekettiin suomalais-saksalaisella porukalla karaokebaariin ja oli kyllä hauskempaa kun pitkään aikaan. Tosin vasta tänään kuulin että joku nainen oli esityksen yhteydessä riisunu paitansa, mutta mä olen ilmeisesti ollut vessassa sillon. Siitä on kuulemma kuitenkin kuvia, joita ei tosin tulla julkaisemaan täällä.

Herättiin sitten eilen siihen kun huoltomies tuli rakentamaan sänkyjä. Kello oli melkeen yks iltapäivällä ja mulla oli vielä edellisen illan meikit naamassa, eli oli ihan hehkee fiilis. Krapulaa ei ollut, mutta olihan se aika hukkapäivä kuitenkin. Eipä sillä, ei mulla ois koulua ollu kuitenkaan mutta oishan sitä voinu jotain lukea. Jokatapauksessa ruotsia tuli harjoteltua sen remppaäijän kanssa ja juotiin siinä kahvitkin kun se sänkyjen kokoaminen kesti pitkälti toista tuntia, kun kaverin piti välillä hakea jotain tavaroita autosta. Se vei mukanaan ne ylimääräset pöydät eli kämppä alkaa olla ihan ihmisasumuksen näköinen. Saatiin myös numero josta voi kysellä hyllyjä kaappeihin.

Katkera yksityiskohta on se että potkasin sitten varpaan uuteen sänkyyn ja nyt se on kipeä, turvonnu kaksinkertaseksi ja osin mustunut. Jaakon mukaan sitä on turha lähteä lääkärille näyttämään, koska vaikka se ois murtunutkin niin ei sille mitään oikeen voi tehä. (Jos tästä on ristiriitasta tietoa niin antakaa kuulua) Itteäkään ei paljon kiinnostais lähteä tutustumaan kunnalliseen terveydenhoitoon täällä, kun noi sosiaaliturva-asiatkin on vielä selvittelyn alla. Oon hoitanut varvasta ibuprofeenilla ja tuntuu että se on helpottamaan päin.

Nyt pitää hipsiä meiän osaston kv-ryhmän kokoukseen kattelemaan. Sieltä ois tarkotus kai lähteä baariin, mutta voi olla että meiän jääkappikunta jättää väliin.